De kracht van Galeniet

De werking van Galena of Galeniet

 

Galena moedigt verder onderzoek aan, opent de geest, breidt ideeën uit en heft beperkende opvattingen uit het verleden op.

 

Galena is een steen die aardt, verankert en centreert en goed werkt bij holistische genezingen, dus zeer geschikt voor dokters, homeopaten en kruidengenezers.

 

De steen wordt vaak samen met ijzerpyriet gevonden. Galeniet remt ontstekingen en het uitbreken van ziekten af, stimuleert de bloedsomloop, is goed voor de aders en verhoogt de opname van selenium en zink. Het is weldadig voor het haar.

 

Als je een elixer van deze steen wilt maken, gebruik dan de indirecte methode, omdat de steen lood bevat. Breng het alleen op een onbeschadigde huid aan.

 

Galeniet heeft een sterk aardende werking en zet je in je kracht.

 

Galeniet helpt je om nieuwe dingen buiten je comfortzone aan te nemen en hier je verantwoordelijkheid voor te nemen. Het heeft een ontstekingsremmende werking en stimuleert de bloedsomloop.

 

Galeniet ondersteunt het immuunsysteem en heeft een ontgiftende werking. Galeniet helpt je ook om een vast dag- en nachtritme te vinden en om deze vast te houden.