Dans van Vlinders 

Spiritueel Medium

 

Dans van Vlinders is een onderdeel van Holistisch Centrum Spiritueel Bewustzijn

 

U kan bij Dans van Vlinders terecht voor een consult Contact met uw Overleden Dierbaren.

 

Door contact te maken met overleden dierbaren krijgt u helende antwoorden op uw vragen. 

Uw dierbaren geven datgene mee wat zij op dat moment voor jou noodzakelijk vinden om verder te gaan met je levensdoelen en toekomstplannen, (rouw)verwerking of jou te helpen met net dat duwtje in de rug te geven. U mag gerust foto's of voorwerpen meebrengen naar het consult.

 

 

Hoe werkt een consult?

Overledenen willen contact met jou

Een terechte vraag die bij mediumschap vaak gesteld kan worden is: Hoort dit wel? Is dit wel ethisch verantwoord? Hoor je de overledenen niet met rust te laten? Ik kan niet anders dan begrip hebben voor deze gedachtegang. Ik wil er wel bij benoemen dat het eigenlijk andersom werkt. Een goed medium roept geen overledenen op, maar laat tot stand komen wat er dient te gebeuren.

 

Hoe zit dat dan en hoe gaat dat in zijn werk?

Op het moment dat ik een contact met een overledene maak, open ik een bepaald kanaal. Het is niet echt een kanaal maar meer een plek die je kunt openen in jouw lichaam. Door deze plek open te zetten en daar de concentratie te houden, komt er altijd een ziel. Ik zeg niet dat er een ziel moet komen. Ik sta open en wacht en er komt altijd een ziel, vaak zelfs meerderen. Als ik dan een consult voor een ander geef begint deze ziel mij allemaal informatie te geven die ik niet van tevoren kan weten. Dit geef ik dan weer door aan de gene die het consult ontvangt, zodat deze ontvanger weet welke dierbare er voor hem of haar is gekomen. Ze komen dus vanzelf en het bijzondere is wel dat ze altijd komen. Ik verplicht ze niet en dwing ze nergens toe. Ze komen vanuit vrije wil.

 

Ze willen jou bevestiging geven.

Je krijgt een bevestiging van de ziel dat deze overleden dierbare helemaal niet overleden is. Wel van het lichaam, maar niet van de ziel. Daarom komen ze eerst met persoonlijke informatie. Vaak willen ze ook zeggen dat ze jou fantastisch vinden en in sommige gevallen misschien wel in het aardse leven te weinig gezegd hebben hoeveel ze van jou houden. Ze willen je laten weten dat ze er voor je zijn om je te helpen, om met je te lachen, om je te steunen bij verdriet. Ze willen ook graag boodschappen aan jou geven. Wat belangrijk is voor jou om op te letten. Welke richting je het beste in kan gaan. Al deze overleden zielen zijn vol liefde en dienen zich vrijwillig aan. Wie wil dat nou niet? Een boodschap van een dierbare ziel die alles vanuit liefde komt vertellen aan jou.