De kracht van Chlorietkwarts

 

Chloriet is een gezondmakertje pur sang. Het beschermt huis en haar bewoners tegen straling maar heeft een nog veel sterkere eigenschap. Het is een van de meest sterke fysieke genezers onder de stenen. De steen helpt bij het behouden of verkrijgen van een gezond fysiek en spiritueel lichaam waarover verderop in dit stukje meer. Als klap op de vuursteen versterkt Chloriet het contact met deva’s, elven, elementalen en andere natuurwezens.

 

Veelal komt het voor in Bergkristal: we noemen dit dan Chlorietfantoom. Een mooie combinatie omdat de stenen elkaar versterken.

 

Spiritueel

Het helpt je de helende energie van anderen en het universum te ontvangen. Chloriet is zoals genoemd de steen bij uitstek om contact te maken met allerlei soorten natuurwezens. Ook spreken met Moeder Aarde is een koud kunstje met deze gevoelige steen. Verder brengt ze bescherming tegen psychische aanvallen en negativiteit van buitenaf.

 

Emotioneel

Geeft hoop en optimisme. Werkt ondersteunend bij psychische aandoeningen. Deze krachtige heler zorgt ervoor dat emoties en andere energiestromen geaard worden. Op deze manier kan de liefde voor de aardse zelf worden gevonden. Met als resultaat plezier in het aardse leven.

 

Fysiek

Chloriet is een van de krachtigste kristallen om fysiek te herstellen. Zijn energie ondersteunt cel functies en regeneratie. Daarnaast helpt het gifstoffen uit het lichaam te halen. Het bevordert de opname van vitamine A en E, ijzer, magnesium en calcium. De steen helpt ook nog het lichaam te beschermen tegen schadelijke straling en helpen het energieveld en fysieke lichaam te stabiliseren tijdens bestralingstherapie.

 

Ten slotte, helpt bij huidgezwellen, levervlekken en vitiligo. De fysieke heling van Chloriet is befaamd. Het pakt dan ook een in deze tijd enorm belangrijk gedeelte aan. Naast het hart helpt de steen bij cel functies en regeneratie van deze cellen. Verder helpt het om te ontgiften en zorgt ervoor dat de vitamines A en E en de mineralen IJzer, Magnesium en Calcium beter worden opgenomen.

 

Ook is de steen pijnstillend en behulpzaam bij huidproblematiek en levervlekken. Verder behulpzaam bij: zenuwbanen, zenuwpijnen, botten, fracturen, spieren en spierziekten.