De kracht van Angeliet

 

De werking van Angeliet

Angeliet werkt beschermend en rustgevend. Het heeft een sterke connectie met engelen energie en bevordert dan ook eigenschappen als empathie, medeleven, verbondenheid en liefdevol handelen (ook voor jezelf). Het laat je kalm en vredig voelen en brengt de emoties weer in balans bij stressvolle en ervaringen. Het helpt je eerlijk naar jezelf of een situatie kijken en bevordert acceptatie en berusting als je ergens mee worstelt dat niet veranderd kan worden.


Op spiritueel vlak bevordert angeliet telepathie en helpt je contact maken en communiceren met engelen en andere hogere licht energieën.


Lichamelijk werkt angeliet ontstekingsremmend en verkoelend en heeft het een positief effect op de keel, schildklier, longen, nieren, de vochtbalans en oedeem.

 

De edelsteen Angeliet wordt om zijn werking en zijn licht blauwe/witte kleur ook wel engelensteen genoemd.


Deze engelensteen is een van de stenen van de nieuwe tijd, en brengt bewustzijn en een spirituele groei aan haar dragers welke nodig is om de stap te maken naar een nieuwere werkelijkheid. Zij is zeer naaste familie van de Celestien, doordat zij is ontstaan door Celestien wat gedurende miljoenen jaren is samengedrukt, en zodoende deelt zij veel eigenschappen die haar zuster ook heeft.


Deze prachtige steen met haar kalmerende en rustige kleur brengt je in verbinding met het rijk der engelen, maar wel zo dat je ook geaard blijft. Zij brengt jou op het pad van spirituele rijkdom, creëert een diep en vredig gevoel vol met mededogen voor de mensheid. Zij brengt heelheid temidden van chaos, een gecentreerd rustpunt om van daaruit verder te creëren. Haar helende eigenschappen zijn zeer geschikt voor diegene die het helende vak beoefenen, dit omdat zij de waarneming
verscherpt en de verbinding bekrachtigt. Het fijnstoffelijke gebied bij de voeten is zeer gebaat bij haar helende werking, dit omdat zij de blokkades van de meridianen en energetische paden weer laat stromen.


Angeliet resoneert met het keelchakra en alle klachten behorende bij dit gebied zoals keelontsteking, schildklierproblemen zullen sterk verminderen door het dragen van een Angeliet. Ook het ondersteunen en behouden van je lichaamsgewicht is een van haar helende eigenschappen