Mindfulness 

Welpen Roedel

Dieren Communicatie & Healing voor Dieren 

 

Welpen Roedel is een onderdeel van Holistisch Centrum Spiritueel Bewustzijn

 

U kan bij Welpen Roedel terecht voor dieren healing & communicatie.

Wij behandelen zowel huisdieren als boerderijdieren. Ik ben gespecialiseerd in paarden healing.

 

Alvorens de behandeling start, bekijken we eerst samen wat de klachten bij je dier als oorzaak kunnen hebben. Het probleem kan meerdere oorzaken hebben zoals de omgeving, gezinssituatie, voeding, bewegingsvrijheid, andere dieren enz.

Na ons gesprek bekijken we welke behandeling het best bij jou dier past. Soms kan een combinatie van healing en communicatie een goede oplossing zijn. Tijdens de eerste sessie wordt contact met je dier en start de behandeling. Na de eerste behandeling kunnen we inschatten hoeveel sessies jou dier nodig heeft.

 

Er dient rekening gehouden te worden met een wachttijd van 2 weken tussen de sessies. Indien nodig wordt de frequentie verhoogd of gaat er meer tijd tussen zitten.

 

Bij complexere situaties zoals chronische aandoeningen, langdurige gedragsproblemen of emotionele trauma's, past het volgen van een traject beter. Hiervoor maken we samen met jou een behandelplan. Het traject omvat diverse sessies voor jou dier, gecombineerd met andere behandel methodes, coaching en advies voor de baasjes. De gemiddelde duur van een traject is 2 maanden.

 

Tijdens de behandeling kan er ook gebruik gemaakt worden van etherische oliën, edelstenen en klankschalen. Door de geuren en vibraties wordt energie losgemaakt, verlicht pijn en geeft ontspanning.

 

De behandelingen vervangen niet de traditionele behandelingen van een dierenarts. Raadpleeg bij (vermoeden van) ziekte dus steeds een dierenarts. Indien gewenst werken wij graag met uw dierenarts samen aan de beste behandeling.