Babbel Namiddag rond Spirituele Groei

 

Cirkel voor Persoonlijke & Spirituele Ontwikkeling 

 

Hoe lang je ook als tiener al aan het werken bent aan bewustwording en persoonlijke ontwikkeling, je bent nooit echt klaar. Altijd dient zich een nieuwe proces aan waarin jij weer wat mag ontdekken, leren of loslaten. Weliswaar wel vanuit een nieuw perspectief en een laag dieper, maar altijd in ontwikkeling.

 

Hoe fijn is het dan dat je samen met gelijkgestemden jouw ontwikkeling te stimuleren en de transformatie te kunnen maken om jouw pad weer verder te kunnen bewandelen. Mijn ervaring is dat het werken in groepen je ontwikkeling echt een boost geeft. Je deelt je ervaringen en leert op je beurt ook van de ander.

 

Deze babbel namiddag gaat echt uit naar de ontwikkeling en groei die iemand kan doormaken als blokkades worden aangekeken, verantwoordelijkheid wordt gepakt en iemand zijn of haar lichtkracht, potentie of grote Zelf helemaal kan ervaren.


In een groep is de energie veel sterker en krijgt je ontwikkeling een extra boost. Bovendien ben je samen met gelijkgestemden die ook willen ontwikkelen. Hoe fijn is dat?

 

Wat kun je verwachten?

• Sterke groei in bewustwording
• Jezelf beter leren kennen
• Jouw talent of missie ontdekken
• Transformatie van je blokkades
• Verantwoordelijkheid voor (alleen) je eigen proces
• Samenzijn met gelijkgestemden
• Diepgaande en liefdevolle begeleiding
• En nog veel meer 

 

Je gaat dus samen met gelijkgestemden jongeren werken aan groei, transformatie en bewustwording.

 

Praktisch: 

LocatieHolistisch Centrum Spiritueel Bewustzijn, Paanderstraat 80, 8791 Beveren - Leie (Waregem)

Wanneer: dindag 26 juli 2022 

Duurtijd: 14u-18u

Tarief: 20€ incl. verzekering 

 

Een gezond drankje en een kleine versnapering zijn voorzien. 

Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur

 

Je zoon of dochter inschrijven? Gelieve onderstaand formulier in te vullen. U ontvangt een bevestingsmail om uw reservatie te vervolledigen.

 

 

Let op: een plek reserveren is verantwoordelijkheid nemen. Als je niet zeker weet of je tiener kan aanwezig zijn, reserveer dan liever lastminute inplaats van dat je lastminute afzegt. De activiteiten voor tieners hebben beperkt plek, dus vol=vol en we rekenen op de komst van je tiener indien je een reservering hebt gemaakt. De reservatie is pas in orde na betaling.