Yoga voor Kinderen 

 

Yoga betekent verbinding: met je lichaam, met jezelf en met anderen. Het maakt je lichaam gezond en sterk. Door yoga kun je je zelfverzekerder voelen en het prikkelt de fantasie en de verbeeldingskracht. Aan het einde van deze namiddag kun je je lekker ontspannen. Kinderyoga is super leuk! 

 

Kinderyoga is een combinatie van spel, yoga en ontspanning, waarbij plezier voorop staat. De namiddag is opgebouwd rondom een thema die is afgestemd op de belevingswereld van de kinderen. We gaan bijvoorbeeld op avontuur naar de jungle, maken een reis naar de maan of gaan naar het strand.

 

Tijdens deze meditatie namiddag komen verschillende onderdelen spelenderwijs aan de orde zoals de yogahoudingen, mantra's, ontspanning, ademhalingsoefeningen en een creatieve oefening. Kinderen worden krachtiger en soepeler van kinderyoga.

 

Ze leren zich bewuster te worden van hun lichaam en hun emoties. Het zelfvertrouwen van de kinderen neemt toe, ze worden weerbaarder en leren hun grenzen beter aan te geven. Kinderen worden rustiger en fitter van kinderyoga en ze leren opgebouwde spanning los te laten.

 

Praktisch: 

LocatieHolistisch Centrum Spiritueel Bewustzijn, Paanderstraat 80, 8791 Beveren - Leie (Waregem)

Wanneer: zaterdag 5 november 2022 

Duurtijd: 10u-12u

Tarief: 20€ incl. verzekering 

 

Een gezond drankje en een kleine versnapering zijn voorzien. 

Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur

 

Je kind inschrijven? Gelieve onderstaand formulier in te vullen. U ontvangt een bevestingsmail om uw reservatie te vervolledigen.

 

 

Let op: een plek reserveren is verantwoordelijkheid nemen. Als je niet zeker weet of je kind kan aanwezig zijn, reserveer dan liever lastminute inplaats van dat je lastminute afzegt. De activiteiten voor kinderen hebben beperkt plek, dus vol=vol en we rekenen op de komst van je kind indien je een reservering hebt gemaakt. De reservatie is pas in orde na betaling.