De Kracht van Toverstenen 

 

Kinderen zijn puur en gevoeliger voor de energie van edelstenen dan de meeste volwassenen. Ze kunnen zich urenlang vermaken met de wonderen van de natuur en hebben vaak een mooie collectie aan schatten zoals veren, schelpen en mooie steentjes

 

 

Kinderen zijn puur en gevoeliger voor de energie van edelstenen dan de meeste volwassenen. Ze kunnen zich urenlang vermaken met de wonderen van de natuur en hebben vaak een mooie collectie aan schatten zoals veren, schelpen en mooie steentjes. Misschien wil jij je kleine spruit helpen met verzamelen door eens een steentje onder hun kussen te leggen of in hun tas te stoppen voor een spannende dag op school, maar weet je niet welke stenen geschikt zijn voor kinderen. Wat je kan doen? Laat je kind zelf kristallen kiezen!

 

Omdat kinderen vaak gevoelig zijn voor helende kristallen kunnen zij het beste beginnen met een klein steentje. Een kleine steen heeft al genoeg krachten. Kijk even hoe je kind reageert op zijn nieuwe maatje, want kinderen hebben dus meestal geen grote stenen nodig. 

 

Kinderen kunnen enorm genieten van kleine vondsten, laat staan van het uitkiezen van edelstenen! Het is vaak verrassend dat de werking van de gekozen schat precies aansluit bij wat ze nodig hebben. Kinderen kunnen zelf aanvoelen welke steen hen kan helpen op dat moment. Toch kan het een keer gebeuren dat er een steen wordt gekozen die misschien toch te sterk is voor een kind. En dat gaan we leren op deze namiddag.

 

Praktisch: 

LocatieHolistisch Centrum Spiritueel Bewustzijn, Paanderstraat 80, 8791 Beveren - Leie (Waregem)

Wanneer: zaterdag 27 augustus 2022 

Duurtijd: 14u-18u

Tarief: 30€ incl. verzekering 

 

Een gezond drankje en een kleine versnapering zijn voorzien. 

Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur

 

Je kind inschrijven? Gelieve onderstaand formulier in te vullen. U ontvangt een bevestingsmail om uw reservatie te vervolledigen.

 

 

Let op: een plek reserveren is verantwoordelijkheid nemen. Als je niet zeker weet of je kind kan aanwezig zijn, reserveer dan liever lastminute inplaats van dat je lastminute afzegt. De activiteiten voor kinderen hebben beperkt plek, dus vol=vol en we rekenen op de komst van je kind indien je een reservering hebt gemaakt. De reservatie is pas in orde na betaling.