De kracht van Noveenkaarsen

 

Heilige Rita

De gezegende kaars Heilige Rita is er voor de moeilijke, hopeloze en onmogelijke zaken. De Heilige Rita toont aan dat niets onmogelijk is, zelfs niet in de meest wanhopige situatie. De kaars zorgt voor weldaad en helpt iedereen die het het meeste nodig heeft.

 

Pater Pio

Pater Pio, ook wel ‘dokter van de ziel’ genoemd werd in 2002 heilig verklaard. Door ons geweten te verhelderen en ons te helpen een goed inzicht te krijgen in een gecompliceerde situatie is hij een spirituele gids bij uitstek. Pater Pio is speciaal begaan met vrouwen die moeilijk in verwachting raken, met echtparen in moeilijkheden. ‘Komt hem aanroepen en U zult getroost en geholpen worden.’

 

Aartsengel Gabriël

Deze kaars van aartsengel Gabriël staat voor kracht, activiteit en seksuele energie. Gabriël is een sterke aartsengel met een krachtige energie die een overdaad aan liefde, vruchtbaarheid en seksueel verlangen in je leven brengt. Deze engel maakt het onmogelijke mogelijk en verlost je van zorgen of financiële tekorten.

 

Aartsengel Michaël

Michaël staat voor bescherming en overwinning. Michaël bevecht tevens negatieve energieën en het branden van zijn noveenkaars helpt je bij het verwerken van levensproblemen.