Elfjes Ontmoeten en Bomen knuffelen in het Bos 

 

Het bos bezit een bepaalde magie die kleintjes niet mag ontgaan

 

 

Geef jouw kleintje een formidabele toverstaf mee waarmee zij of hij de elfen- & kabouterdeurtjes op kan sporen tussen de hoge bomen, het wilde gras en de prachtige bloemen. Wie durft er aan te bellen? Slapen de elfjes en kabouters overdag? Of juist ’s nachts? Vinden ze het leuk als jullie een kopje thee komen drinken en hun dieren en bomen komen knuffelen? Rusten ze giechelend op hun kabouterbankjes? Wie heeft de meest fonkelende elfenvleugeltjes?

 

Praktisch: 

Locatie: We starten in Holistisch Centrum Spiritueel Bewustzijn, Paanderstraat 80, 8791 Beveren - Leie (Waregem) en gaan van daaruit verder naar De Zavelput. 

Wanneer: woensdag 3 augustus 2022 

Duurtijd: 14u-18u

Tarief: 20€ incl. verzekering 

 

Een gezond drankje en een kleine versnapering zijn voorzien. 

Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur

 

Je kind inschrijven? Gelieve onderstaand formulier in te vullen. U ontvangt een bevestingsmail om uw reservatie te vervolledigen.

 

 

Let op: een plek reserveren is verantwoordelijkheid nemen. Als je niet zeker weet of je kind kan aanwezig zijn, reserveer dan liever lastminute inplaats van dat je lastminute afzegt. De activiteiten voor kinderen hebben beperkt plek, dus vol=vol en we rekenen op de komst van je kind indien je een reservering hebt gemaakt. De reservatie is pas in orde na betaling.